Dealer login?
0

Jane Scrivner Morning Barrier Balm

Productomschrijving
Gezichtsbalsems zijn een rijkere bron van voedingsstoffen voor uw huid en combineren plantaardige boters met omega- en fytosterolrijke oliën. Onze balsems brengen een intenser niveau van huidverzorging. Kies een balsem wanneer je huid die extra hulp nodig heeft en breng aan na hydratatie en vóór bescherming. MORNING BARRIER BALM is gemaakt om...

Gezichtsbalsems zijn een rijkere bron van voedingsstoffen voor uw huid en combineren plantaardige boters met omega- en fytosterolrijke oliën. Onze balsems brengen een intenser niveau van huidverzorging. Kies een balsem wanneer je huid die extra hulp nodig heeft en breng aan na hydratatie en vóór bescherming.

MORNING BARRIER BALM is gemaakt om uw verzorgende ontbijt-smoothie voor de huid te zijn. Het brengt alle verfrissende, kalmerende en versterkende voedingsstoffen die uw huid de hele dag nodig heeft. Corrigeert een hoge kleur, kalmeert ontstekingen, voedt de huid en versterkt de barrièrefunctie. Geschikt voor alle huidtypes, vooral goed voor geïrriteerde huid, ontstoken huid, droge huid of voor pure huidconditionering.

Geformuleerd met biologische boters, kernoliën en essentiële oliën boordevol voedingsstoffen om AM aan te brengen in je 'Nourish/Facial Oil'-slot voor dat extra, elke dag, de hele dag Kalm, Fluweelachtig, Bounce Back-gevoel.

Breng aan op 'No Makeup'-dagen voor barrièrevoeding. Gebruik op reis als je one-pot, one-stop huidverzorging of gewoon voor die gelegenheden wanneer je huid moet genieten.

Rijk aan huidvitaminen A, B, C & E voor antioxiderende, ontstekingsremmende, antimicrobiële en antibacteriële eigenschappen.

  • Rijk aan EFA's (essentiële vetzuren) om de huid te voeden en te voeden.
  • Diep hydraterend.
  • Intens rustgevend en gladmakend
  • Beschermend
  • Versterking van de barrièrefunctie voor een gezond 'Bounce Back'-gevoel.

Letterlijk je huidverzorging, biologische smoothie.

NB Dit product verandert van structuur met de temperatuur, kan de zijkanten van de pot inwendig 'verlaten' als het koud is en kan ook 'korsten' en lichter van kleur worden aan de randen als het afkoelt. Al deze veranderingen zijn natuurlijke schommelingen en worden weer normaal wanneer het product op normale kamertemperatuur is en wordt aangebracht wanneer het op vingerkussentjes wordt verwarmd.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Jane Scrivner Morning Barrier Balm
Jane ScrivnerMorning Barrier Balm
€62,25 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »