Dealer login?
0

Disclaimer

DISCLAIMER

 

Op het gebruik van deze website (spatreatments.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruikersvoorwaarden en deze hebben aanvaard.

 

Gebruik van informatie
Spatreatments streeft ernaar op deze website altijd de juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Spatreatments niet in de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als vervanging van juridisch advies. 

 

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Spatreatments aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.
Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Spatreatments en de gebruiker van de website ontstaan. 

 

E-mail
Spatreatments garandeert niet dat e-mails die aan Spatreatments worden verzonden (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Spatreatments te corresponderen accepteert u dit risico. 

 

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Spatreatments heeft geen invloed op de websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Spatreatments aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden. 

 

Intellectuele eigendomsrechten
Alle publicaties en uitingen van Spatreatments zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Spatreatments daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven. 

Voor al uw vragen

Bel ons

Neem contact op

+31 111 417 516

E-mail

Stuur een email

[email protected]

Social media

Socials

4,2 van 5,0Review LogoWij scoren een 4,2 van 5,0 op Google

Spatreatments

Vondelingsplaat 19
4301ZP Zierikzee
Nederland Bekijk op Google Maps

NL860633408B01
76467538
NL71RABO0323148166

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »