Dealer login?
0

Door Richelle, 12 maart 2022

Nieuwe speciale verzorging voor het decolleté

Gloednieuw in het assortiment is deze emulgatorvrije 5-voudige formule voor de nachtelijke verzorging van de tere decolletéhuid. Zonder parfumolie.

Kokosschillen zijn binnenkort verkrijgbaar in een introductiepotje - ook hier afgebeeld. De kokospeeling is ook gebaseerd op een LMS-crème met grondstofbesparende, zachte kokosnootschildeeltjes.

Dit zijn de afzonderlijke actieve ingrediënten:

LMS , aangevuld met speciale barrière-versterkende lipiden, doneert en behoudt vocht in combinatie met onze intelligente radicalenvanger HDBM in de lipidefase.

Innovatieve, stabiele vitamine C als biologische radicalenvanger in de hydrofase en als collageenbooster, werkt ook tegen pigmentstoornissen.

Hyaluron wordt gelift door het vochtreservoir duurzaam te vergroten en is een efficiënte radicaalvanger van de hydrofase.

Vitamine B3 is de centrale huidvitamine. Het heeft tal van positieve effecten: het versterkt onder andere de lipidenbarrière van de huid en gaat UV-gerelateerde huidbeschadigingen en pigmentstoornissen tegen.

De natuurlijke stof Ectoin® is de overlevingsgarantie voor tal van micro-organismen, die zo worden beschermd tegen uitdroging in extreme situaties. De huid wordt gekalmeerd, verzorgd en beschermd.

Iets te melden?

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »