Jane Scrivner

Mijn principe is dat het mijn taak is om fantastische huidverzorging samen te stellen, zodat jij het vertrouwen kunt gebruiken. Ik hou er niet van om achter de waan van de dag te rennen, ik hou er om zo puur mogelijke spullen te gebruiken met een lange staat van dienst. Ingrediënten die puur zijn, natuurlijk, liefst organisch en die hun werking hebben bewezen.

Als ik eenmaal heb besloten een bepaald ingrediënt toe te passen in een product, ga ik op zoek naar de allerbeste versie: de eerste persing, vol met verse voedingstoffen die de huid voeden en verzorgen. Ik gebruik geen mengsels van basis oliën, ik gebruik  oliën van één landgoed/leverancier/boomgaard en als het even kan traceer ik zelfs het veld waar het wordt geteeld. Onze essentiële oliën zijn de beste die ik kan vinden.

We proberen met onze producten je huid tot een zo goed mogelijke basis te maken. Een huid, waar je je zelfverzekerd en goed bij voelt, of je nou wel of geen make-up draagt. Een stralende huid, die de basis kan vormen op dagen dat je er helemaal voor gaat met een feestmake-up.Maar ook een huid die je vertrouwen geeft op de dagen dat je alleen een vleugje lipstick en een  beetje mascara gebruikt en die fris en veerkrachtig is zonder verder ook maar iets te gebruiken. Want dat is waar het allemaal om gaat: een stralende, gezonde huid die je zelfvertrouwen geeft!

Ik probeer al mijn producten op mezelf uit. Als ik geen verschil merk, neem ik het niet in productie.
Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam in huidverzorging en huidtherapie. In die jaren heb ik gereisd, geleerd, mezelf en anderen geschoold en het bracht me van Chili tot China, van Australië tot Oostenrijk, van Zwitserland tot Frankrijk en nu weer thuis in Stratford upon Avon.
Ik vind het geweldig als mensen mijn producten gebruiken en verschil merken, als ze in de spiegel kijken en een fantastische huid zien. Dat maakt mijn werk zinvol!
Dus, als jij me blijft vertellen over jouw huid, dan blijf ik antwoorden voor je zoeken!

Core Range

Core Range

Skincare Range

Skincare Range

Body Range

Body Range

Massage & Body Oil

Massage & Body Oil

Skintake

Skintake

Testers

Testers

Diffusers

Diffusers

Blog

Blog

Video's & Foto's

Video's & Foto's