Jane Scrivner

Het principe van Jane Scrivner is om fantastische huidverzorging samen te stellen, zodat jij het vertrouwen kunt gebruiken. Jane houdt er niet van om achter de waan van de dag te rennen, Zij houdt er om zo puur mogelijke spullen te gebruiken met een lange staat van dienst. Ingrediënten die puur zijn, natuurlijk, liefst organisch en die hun werking hebben bewezen.

Als Jane Scrivner eenmaal heeft besloten een bepaald ingrediënt toe te passen in een product, gaat zij op zoek naar de allerbeste versie: de eerste persing, vol met verse voedingstoffen die de huid voeden en verzorgen. Jane Scrivner gebruikt geen mengsels van basis oliën. Het merk gebruikt  oliën van één landgoed/leverancier/boomgaard en als het even kan traceren zij zelfs het veld waar het wordt geteeld. Onze essentiële oliën zijn de beste die ik kan vinden.

Spatreatments wil met de producten van het merk Jane Scrivner jouw huid het beste bieden. Een huid waar jij je zelfverzekerd en goed bij voelt, of je nou wel of geen make-up draagt. Een stralende huid, die de basis kan vormen op dagen dat je er helemaal voor gaat met een feestmake-up. Maar ook een huid die je vertrouwen geeft op de dagen dat je alleen een vleugje lipstick en een beetje mascara gebruikt en die fris en veerkrachtig is zonder verder ook maar iets te gebruiken. Want dat is waar het allemaal om gaat: een stralende, gezonde huid die je zelfvertrouwen geeft!

Spatreatments test uitvoerig Jane Scrivner haar producten. 
Jane Scrivner is al meer dan 20 jaar werkzaam in huidverzorging en huidtherapie. In die jaren heeft ze gereisd, geleerd, mezelf en anderen geschoold en het bracht me van Chili tot China, van Australië tot Oostenrijk, van Zwitserland tot Frankrijk en nu weer thuis in Stratford upon Avon.
Zij vindt het geweldig als mensen mijn producten gebruiken en verschil merken, als ze in de spiegel kijken en een fantastische huid zien. Dat maakt ons werk zinvol!

Kerst aanbiedingen schoonheidssalons

Kerst aanbiedingen schoonheidssalons

Skincare 5 a day

Skincare 5 a day

Core Range

Core Range

Skincare Range

Skincare Range

Body Range

Body Range

Scrivner for men

Scrivner for men

Massage & Body Oil

Massage & Body Oil

Professional producten

Professional producten

Testers

Testers

Diffusers

Diffusers

Blog

Blog

Video's & Foto's

Video's & Foto's