Dr E Voss Spirulina Algenmaske Sensitive Skin 500 g Kabine

005020

Voorradig in winkel € 99,22
Exclusief 21% btw (€ 82,00 ex. btw)
- +
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Spa Treatments
Gratis verzenden in NL
14 dagen bedenktijd

Kenmerken

Model 005020
Merk
Voorraadstatus Voorradig in winkel

Spirulina Algenmaske Sensitive Skin 500 g Kabine

Dr. E. Voss Spirulina Algenmasker sensitive 500 gram salonverpakking

Deel dit product

Het Spirulina algenmasker sensitive is een peel off masker voor de gevoelige huid. Met vitamine C uit de essentiele olie van bosbessen en kamille is het masker zeer goed in te zetten bij een geïrriteerde of zeer gevoelige huid. Zowel de azuleen uit de kamille en het bosbessenextract hebben een kalmerende werking.
Ook bevat het Sensitive masker een anit-couperose-eigenschap. Het bosbessenextract bevat anthocyanidinen, hiervan is bekend dat het de perifere bloedcirculatie stimuleert en capilairestructuur (wand van bloedvat) van de bloedvaten versterkt. Dit samen heeft een positief effect op geirriteerde huidzenuwen. Daarom is het masker ideaal voor rode delen van de huid.

Spirulina-algen zijn in de cosmetica een ware schat omdat ze veel vitamines en mineralen bevatten. 
Zo bevat spirulina vitamine C & E en provitamine A. Vitamine A is een erg belangrijk vitamine voor de huid, maar door de gevoeligheid voor licht en lucht heeft het maar een korte levensduur. Bij ons peel of masker kan het regenererende, regulerende en huidverstevigende effect van de pro vitamine zich echter wel volledig ontwikkelen omdat het masker in poedervorm is en steeds vers wordt aangemaakt! 

Een ultra fijn poeder op basis van algen, eenmaal gemengd met water ontstaat er een gladde gel. Het peel off masker. 
Het masker neemt de exacte vorm aan van het behandelde lichaamsdeel alsof het een tweede huidlaag is. 
Het masker heeft naast het huidverstrakkingseffect ook speciale effecten van verschillende actieve ingredienten. De effecten zijn vaak meteen na de behandeling zichtbaar! 

Toepassing: roer 7 tot 8 maatlepels (overeenkomend met 35 tot 40 gram) in 90 ml koud water. Meg dit door tot het een egale substantie is. Breng de gel onmiddelijk op de huid aan, anders gaat deze al in het schaaltje drogen, na ongeveer 5 minuten na het masker is het niet meer te gebruiken. Laat het masker 12 tot 15 minuten intrekken en trek het er vervolgens af.