Jane Scrivner Skin Elixir Box

De topper in huid olie!

€ 39,95
Exclusief 21% btw (€ 33,02 ex. btw)
- +
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Spa Treatments
Gratis verzenden in NL
14 dagen bedenktijd

Kenmerken

Model De topper in huid olie!
Merk
Levertijd 15 dagen

Een fijne, dagelijkse moisturiser.

30ml

Een absolute topper in huidoliën! De twee beste ingrediënten die ik ken heb ik verwerkt in dit product. 100% biologische jojoba-olie met 100% biologische essentiële olie van de Bulgaarse roos Otto. 

 

Deel dit product

Jojoba stimuleert en ondersteunt de productie van collageen en elastine. Het voedt, verzorgt en brengt alle huidtypen in balans. Het is zowel geschikt voor de droge als de vette huid. Gecombineerd met de kostbare essentiële olie van de roos Otto, die wonderen verricht voor huid en gemoedstoestand, is dit zondermeer een top combinatie! 

Een traktatie en een uitzonderlijk product. Bijzonder geschikt voor de gevoelige en ‘ervaren’ huid. Verstevigt en geeft spankracht, maar is ook kalmerend en verzacht roodheid veroorzaakt door vergrote haarvaatjes. Een geweldige combinatie, die ook kan worden gebruikt als parfum en als positieve beïnvloeding van de stemming. 

Cliënt profiel

Geschikt voor alle leeftijden. Geschikt voor alle huidtypen, ook voor de vette huid. Bijzonder geschikt voor de rijpere en ‘ervaren’ 40+huid, door de collageen en elastine bevorderende eigenschappen.  Geschenk voor Moederdag en Valentijn. 

Kernwoorden

100% biologische jojoba-olie, vermengd met de olie van de zeldzame Bulgaarse roos Otto. Wordt uitstekend opgenomen en is zuinig in gebruik. Brengt elke huid in balans en bevordert de productie van collageen en elastine.

De feiten

Geschikt voor alle huidtypen -  Jojoba is niet echt een olie, maar een wasverbinding en maakt daardoor een vette huid niet vetter.  Het hoge biologische jojoba-gehalte brengt alle huidtypen in balans. Helpt de productie van collageen en elastine te bevorderen: de natuurlijke vullers en verstevigers van de huid.  Bulgaarse roos Otto vermindert roodheid veroorzaakt door verwijdde haarvaatjes.  Bulgaarse roos Otto is een prachtige, zeldzame olie. Er zijn tonnen bloemblaadjes nodig om een paar ml olie te verkrijgen.  Dit is een van de weinige producten die echte essentiële rozenolie bevat. 

Ingrediënten

JOJOBA Olie is geschikt voor alle huidtypen omdat het niet echt een olie is, maar een wasverbinding. De vette huid wordt minder vet, de droge huid meer gehydrateerd, brengt elke huid in balans en maakt daardoor een vette huid niet vetter. Het brengt alle huidtypen in balans, een vette huid Jojoba heeft geweldige, anti-ageing collageen en elastine productie bevorderende eigenschappen. 

Essentiële olie 

Bulgaarse roos Otto is een prachtige olie, in elke betekenis van het woord. Geschikt voor alle huidtypen, krachtig en zeldzaam. Vermindert roodheid door verwijdde haarvaatjes

Aanbrengen

Kan worden gebruikt als dagelijkse moisturiser, of voor zo nu en dan. Ook geschikt als olie voor de nacht of als ‘traktatie’ voor de huid.  Wrijf een ‘pompje’ warm tussen de vingertoppen en breng spaarzaam aan op het gelaat, hals en decolleté. Na het aanbrengen kunt u uw handen over uw neus vouwen om de heerlijke geur diep en langzaam in te ademen. Wrijf eventuele overgebleven olie in, het product is te kostbaar om met een tissue of handdoek te verwijderen!

Gebruik

Voldoende voor 2-3 maanden bij dagelijks gebruik. Bij incidenteel gebruik vele malen langer. 

Natuurerkenning

100% gecertificeerd biologische ingrediënten 

Bijpassende producten

FIRM BELIEVER

Body serum

NOURISHING CLEANSER

Luxueuze reinigingsbalsem