Jane Scrivner Skin Drink Box

Wierookhars hydraterende mist

Voorradig in winkel € 27,50
Exclusief 21% btw (€ 22,73 ex. btw)
- +
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Spa Treatments
Gratis verzenden in NL
14 dagen bedenktijd

Kenmerken

Model Wierookhars hydraterende mist
Merk
Voorraadstatus Voorradig in winkel

Skin Drink Box

Wierookhars hydraterende Mist 

100 ml 

SKIN DRINK is een veelzijdig product. Het geeft spankracht, verfrist en fixeert make-up MAAR is daarnaast ook een prima huidverzorgingsproduct. Deze oogst is biologisch, op grote hoogte geteelde lavendel hydrosol met biologische Franse apothekers’ rozenhydrosol met de essentiele olie van wierook, en is met de hand gemengd en gebotteld. 

Deel dit product

Een hydrosol is een bijproduct van het extractie-proces van essentiële oliën. De meeste essentiële oliën worden geëxtraheerd door stoom, de planten, bladeren of in sommige gevallen bloemblaadjes, worden verhit en de stoom wordt door een buisje geleid. Simpel gezegd: de essentiële olie is zwaar en druppelt uit de stoom terwijl het door het buisje gaat. De rest van de stoom koelt af en wordt vloeibaar (water). Dit ‘water’ (hydrosol, hydrolaat of bloemenwater) bevat nog altijd micro-elementen van de plantenoliën/essentiële oliën. Het aanbrengen van deze hydrosolen op de huid betekent dat er micro-moleculen van essentiële oliën direct op de huid worden aangebracht. Om het product te verbeteren, voegen we wierookolie toe vanwege de anti-ageing, verstevigende en regenererende eigenschappen. 

Elke oogst zoek ik de hydrosolen zelf opnieuw uit, waardoor de SKIN DRINK dezelfde ingrediënten heeft, maar wellicht wel van een andere teler, een ander veld of een andere destilleerder. Dit jaar betrek ik de wierookolie van een samenwerkingsproject in Somalië wat daar families ondersteunt. Somalië is een van ‘s werelds beste wierookolie leveranciers. 

Ingrediënten

LAVENDEL Hydrosol werkt kalmerend, brengt in balans, ontstekingsremmend, antibacterieel, versterkend, herstellend, regenererend en verzachtend.  

ROZEN Hydrosol werkt hydraterend, verzachtend en verjongend. 

WIEROOK als essentiele Olie

Anti-ageing! Wierookolie ondersteunt regeneratie van gezonde cellen en houdt de bestaande cellen en weefsels gezond. Gecombineerd met de krachtige samentrekkende eigenschappen is deze olie een krachtig anti-ageing product. Het kan helpen pigmentvlekken en fijne lijntjes rond de ogen te verminderen en zal de huid spankracht en veerkracht geven. Tegelijkertijd worden oude cellen vervangen door nieuwe. 

Aanbrengen

Het voelt als water, maar echt, het is zoveel meer dan dat! Laat je niet verwarren door de simpele uitstraling! Schud de fles een paar keer om de moleculen van essentiële olie te vermengen met de moleculen van de hydrosolen. Houd de fles zo’n 10-30 cm van het gezicht en spray zo’n2-3 keer op een gereinigde huid. Masseer de vloeistof in, het water zal verdampen en de olie-moleculen worden geabsorbeerd.  Bij gebruik als fixatie van make-up: spray op ca. 30 cm van het gezicht en laat even intrekken. 

Verbruik

Bij normaal gebruik is 100 ml voldoende voor 2 maanden dagelijks gebruik.

Natuurerkenning

99% gecertificeerd biologische producten (Frans bronwater voor destillatieproces), 1% wierookolie uit samenwerkingsproject maar niet biologisch. 

Bijpassende producten

NOURISHING CLEANSER

Luxueuze reinigingsbalsem

SKIN ELIXIR Daily Moisturiser

EXPERT EYE DUO

NB Grote-hoogte-lavendel wordt in Frankrijk geteeld op de hellingen van de Mont Blanc. De grote hoogte verhoogt het natuurlijk linalyl acetaat (ester) niveau. Linalyl acetaat is antiviraal en antibacterieel. De eigenschappen van deze lavendel zijn verbeterd ten opzichte van gewone lavendel.