Over Spatreatments

SPAtreatments is vanuit een dringende behoefte opgericht. De behoefte om schoonheidsbehandelingen nog heerlijker en doeltreffender te maken.   

SPAtreatments is opgericht om u een voorsprong op uw concurrenten te geven, uw schoonheidsbehandelingen nog fantastischer te maken en u meer tijd te geven om uw cliënt dé ultieme ervaring te bezorgen. 

SPAtreatments gebruikt eersteklas, technologisch hoogwaardige apparatuur met een ultramodern ontwerp die uitstekend presteert. U zult op alle vlakken beter gaan presteren, ongeacht het merk of het assortiment producten dat u gebruikt. De technologie van SPAtreatments zal ervoor zorgen dat deze producten beter aanvoelen en beter werken.

Het gebruik van SPAtreatments in uw Kuuroord, Massagepraktijk of Schoonheidssalon zal uw omzet verhogen en uw succes vergroten.

……..Van therapeuten, kuuroorden en schoonheidssalons wordt verwacht dat zij feilloze, luxueuze behandelingen geven aan een clientèle die steeds wereldser en veeleisender wordt. Het is die extra 10% van inspanning, techniek of ervaring die ervoor zorgt dat uw kuuroord of schoonheidssalon zich onderscheidt van anderen.

….In mijn werk als therapeut en internationaal instructeur kwam ik steeds weer in situaties terecht waar ik therapeuten moest leren een methode “in elkaar te flansen” om het behandelproces te perfectioneren. Bij deze methodes ging het vaak om lastige en onbetrouwbare processen die in sommige gevallen zelfs enigszins gevaarlijk waren. Ik probeerde ook behandelmethodes op te stellen die op een eenvoudige en betrouwbare manier iets geweldigs konden bewerkstelligen – en kon er geen vinden…

……iets om producten warm te houden zodat iedere penseelstreek heerlijk aanvoelt, iets waarbij geen overvloedige hoeveelheid warm water nodig is, waarbij alles schoon en veilig blijft en wat minder ruimte in beslag neemt dan al mijn materiaal. Iets wat de voorbereidingstijd van de therapeut vermindert zodat deze zich kan concentreren op zijn specialiteit – het geven van heerlijke behandelingen….

SPAtreatments is voor uw bedrijfstak hét antwoord op “wat als we een apparaat zouden hebben dat kon …..”,  want nu is dat apparaat er!

De producten van SPAtreatments zijn de geesteskinderen van Jane Scrivner en Kevin McWilliams, die samen meer dan 50 jaar ervaring hebben op het gebied van schoonheidsbehandelingen en de apparatuur die daarbij gebruikt wordt. 

..en wij gebruiken deze ervaring om voor u mogelijkheden te creëren die uw werk eenvoudiger en beter maken zodat u uw bedrijf snelleren mooier kunt opbouwen.

Het SPAtreatments-voordeel: ‘Delivering treatment solutions beautifully’