Jane Scrivner The ORB white

Verwarmings element

Voorradig in winkel € 228,69
Exclusief 21% btw (€ 189,00 ex. btw)
- +
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Spa Treatments
Gratis verzenden in NL
14 dagen bedenktijd

Kenmerken

Model Verwarmings element
Merk
Voorraadstatus Voorradig in winkel

The ORB white

De ORB kan worden gebruikt in combinatie met veel van de merken die beschikbaar zijn voor kuuroorden en schoonheidssalons. Het is dus niet nodig om uw assortiment aan te passen. Breidt het gewoon uit met de ‘Warme ORB Technologie’!

Deel dit product

De ORB is een draagbaar, continu warm blijvend vat voor het opwarmen van huidverzorgingsproducten zoals gezichtsoliën, balsems, huidserums, paraffinewas en alle huidverzorgingsproducten op natuurlijke basis.

De ORB warmt producten zorgvuldig en veilig op en zorgt voor een constante en perfecte temperatuur tot wel een uur lang, zodat iedere volle penseelstreek perfect is, op ieder gewenst moment tijdens de behandeling en op iedere gewenste locatie. U hoeft hem niet steeds terug op het oplaadstation te plaatsen.

De ORB warmt het product in 15 minuten op tot het een perfecte verwerkingstemperatuur heeft en is, eenmaal van de warmtebron verwijderd, volledig draagbaar. De ORB behoudt deze perfecte temperatuur penseelstreek na penseelstreek, altijd en overal tot wel een uur lang. Controlelampjes laten de therapeut weten wanneer de ORB opnieuw moet worden opgewarmd, maar voor een standaard lichaams- of gezichtsbehandeling is 60 minuten zeker haalbaar.

Het ontwerp en de uitvoering zijn van hoge kwaliteit en het apparaat ziet er fantastisch uit.

Het team van SPAPLIANCE verwacht dat de ORB niet alleen voorziet in een ‘behoefte’, maar dat deze ook ‘vraag’ zal creëren: vraag naar een behandeling die beter is dankzij het gebruik van de ‘Warme ORB Technologie”.