ORB

Starterspakketten

Starterspakketten

ORB Hars

ORB Hars

ORB Paraffine

ORB Paraffine

ORB Salon benodigheden

ORB Salon benodigheden

Video's & Foto's

Video's & Foto's

The ORB
Jane Scrivner

The ORB

Verwarmings element € 337,59

Het aanbrengen van warme producten op het gezicht of lichaam voelt heerlijk aan. Het zorgt ervoor dat de cliënt ontspannen blijft, dat het product beter werkt en het intensiveert de algehele ervaring. Iedere volle penseelstreek voelt opnieuw alsof het product met uw huid versmelt en alsof uw metamorfose ieder moment kan plaatsvinden.

Maar de realiteit is anders! De eerste volle penseel is vaak iets te warm, de tweede is bijna goed, de derde is goed en vanaf dat moment gaat het bergafwaarts – het product koelt steeds verder af tot de laatste penseelstreek nog slechts vaag aan de eerste doet denken.

De ORB lost dit op, zodat de eerste tot de laatste volle penseel (en zelfs daarna nog*) weldadig aanvoelt, ontspannend aanvoelt en aanvoelt alsof het product zijn werk doet.

De ORB kan worden gebruikt in combinatie met veel van de merken die beschikbaar zijn voor kuuroorden en schoonheidssalons. Het is dus niet nodig om uw assortiment aan te passen. Breidt het gewoon uit met de ‘Warme ORB Technologie’!

De ORB is een draagbaar, continu warm blijvend vat voor het opwarmen van huidverzorgingsproducten zoals gezichtsoliën, balsems, huidserums, paraffinewas en alle huidverzorgingsproducten op natuurlijke basis.

De ORB warmt producten zorgvuldig en veilig op en zorgt voor een constante en perfecte temperatuur tot wel een uur lang, zodat iedere volle penseelstreek perfect is, op ieder gewenst moment tijdens de behandeling en op iedere gewenste locatie. U hoeft hem niet op de oplader, tussen de warme handdoeken of op de verwarming te zetten.

De ORB warmt het product in 15 minuten op tot het een perfecte verwerkingstemperatuur heeft en is, eenmaalvan de warmtebron verwijderd, volledig draagbaar. De ORB behoudt deze perfecte temperatuur penseelstreek na penseelstreek, altijd en overal tot wel een uur lang. Controlelampjes laten de therapeut weten wanneer de ORB opnieuw moet worden opgewarmd, maar voor een standaard lichaams- of gezichtsbehandeling is 60 minuten perfectie gewoonweg, tja, perfect.

Het ontwerp en de uitvoering zijn van hoge kwaliteit en het apparaat ziet er fantastisch uit.
Het team van SPAPLIANCE verwacht dat de ORB niet alleen voorziet in een ‘behoefte’, maar dat deze ook ‘vraag’ zal creëren: vraag naar een behandeling die beter is dankzij het gebruik van de ‘Warme ORB Technologie”. Zelfs het aanbrengen van olie bij een Zweedse massage - nu slechts een ‘onderdeel’ ter voorbereiding van de behandeling- zal met de ‘Warme ORB Technologie’ een therapeutische ervaring op zich worden.

*Als het betreffende product op is en volledig is aangebracht op uw cliënt, blijf dan het penseel over de bodem van de ORB strijken, zodat de haartjes opwarmen en u kunt blijven ‘schilderen’ en het aanvoelt alsof er steeds meer product met de huid versmelt.