Naalden met het hoogste prestatieniveau, maar veel zachter en minder pijnlijk dan mechanisch needling.

Effectieve anti-verouderingsbehandeling vergeleken met een laser. De grootste verschillen zijn dat je bij de ‘Radio Frequenz Needling‘:geen uitvaltijd hebt, minder pijn, geen risico op pigmentatie of infectie. Radio Frequenz Needling is geen trend, maar een apparaat die de huideigen biologische processen van collageensynthese opbouwt en activeert. Invasieve en niet-invasieve behandelingsmogelijkheden.

Het RF Needling-apparaat kan worden gebruikt om invasieve en niet-invasieve cosmetische gezichts- en lichaamsbehandelingen uit te voeren zoals bij: rimpels, littekens, striae.

Het allernieuwste apparaat met alle nodige instellingen (energie, pulslengte, naaldpenetratiediepte) worden op de display uitgevoerd, dit wordt automatisch gedaan. Koelkop is ook beschikbaar (vloerunit).

Opleiding, uitgebreide werkprogramma's zijn bij de prijs inbegrepen.

 

Behandeling

Niet-invasieve methode:

De warmte straling dringt door de hoornlaag / epidermis in de dermis waarbij de elastische vezels (collageen, elastine) worden gestimuleerd om te regenereren. Dit wordt gedaan door middel van RF die enkele miljoenen keren per seconde afwisselt zodat de diepere gelegen lagen in de huid worden verwarmd. Je voelt een aangenaam verwarmend effect. Op die manier wordt het behandelde collageen gedegenereerd en wordt deze opnieuw opgebouwd.

 

Invasieve Methode: Bij dit type behandeling brengen de fijne naaldelektroden de energie direct in het doelgebied, dus deze variant is efficiënter en pijnlozer dan de niet-invasie methode. En doordat de bovenste, zichtbare huidlaag gespaard blijft, is er nog minder zichtbare roodheid bij deze methode. Kort na de behandeling zie je een verstrakkingseffect, het volledige effect (vooral het gladstrijken van rimpels) is na 2-3 maanden zichtbaar. Mono polaire en bipolaire instelling mogelijk.

Verbeteren van…       
Los bindweefsel, rimpels, littekens.

Medische onderbouwd

De dermatoloog Judith Hellman, M.D. uit New York City gebruikt sinds + 2003 dagelijks de gepulseerde kleurstoflaser, b.v. voor acnebehandelingen. Sinds de afgelopen jaren heeft zij deze technologie merendeels vervangen door een RF-micronaaldapparaat vanwege het betere effect met minder bijwerkingen (Lit: Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016).

U krijgt geleverd: apparaat met alle handstukken en hulpstukken (klein, groot, geïsoleerd en niet-geïsoleerd), software in meerdere talen, apparatuurmap met handleidingen, algemeen behandelingsproces met foto‘s, voorgestelde instellingen voor de display, toestemmingsverklaringen voor de klant, behandelplannen, marketing voor de klant. Certificaat na instructie.