Dr E Voss Kompakt 3er set 2 Soft Peel, Hya 4 Aknex, Tagescreme Young

Travelsets en testers

Voorradig in winkel € 52,00
Exclusief 21% btw (€ 42,98 ex. btw)
- +
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Spa Treatments
Gratis verzenden in NL
14 dagen bedenktijd

Kenmerken

Model Travelsets en testers
Merk
Voorraadstatus Voorradig in winkel

Kompakt 3er set 2 Soft Peel, Hya 4 Aknex, Tagescreme Young

De kompakt 3er set 2 bevat de Soft peel, HYA 4 Aknex en de LIA c6 Tagescreme Young. Alle producten bevatten 15 ml en zijn airless verpakt! Dit zijn DE verzorgings producten die je nodig hebt bij een onzuivere huid! 

Deel dit product

De Kompakt 3er set 2 (travelset) bevat de Soft peel, HYA 4 aknex  en de Tagescreme Young. De set die helpt tegen een onzuivere huid!
Alle huidverzorgingsproducten die je nodig hebt om je huid te voeden en goed te beschermen. Handig om mee te starten of mee te nemen op vakantie! De producten bevatten allemaal 15 ml en zijn airless verpakt.

 

Soft peel: De Dr. E. Voss Soft peel is een huidverfijnende peeling op de basis van fruitzuur. Het is een milde thuis peeling die wel krachtig zijn werk doet. De peeling zorgt voor een zachter gevoel van de huid en verwijderd dode huidcellen. 
De peeling is geschikt voor regelmatig thuisgebruik en bevat kalmerende plantenextracten met toverhzelaar en allantoïne. 
Het is aan te raden om de peeling max. 2x per week te gebruiken. 

 

HYA 4 Aknex: De HYA 4 aknex is een serum wat ontwikkeld is om te gebruiken bij onzuiverheden (van enkele puistjes tot acne).
Het HYA 4 Aknex serum bestaat uit een zeer effectieve hyalurongel met daarin 8 actieve stoffen die alle symptomen aanpakken en tegen gaan. 
De hyalurongel pakt het probleem van alle kanten tegelijk aan! De alfadehydrogenaseremmer oleanolzuur verbetert de hormonale huidbalans en NDGA vermindert de overmatige productie van keratinocyten. Vitamine B3 niacinamide, dat ook ontstekingsremmend is, verminderd ook aanmaak van sebum. Provitamine B5 panthenol, het madecassoside (puur, van tijgergras) en een zeer effectief en kalmerende actief ingredient uit haver dihydrovenanthramide hebben een vergelijkbaar effect. Dode keratinocyten die zorgen voor de blokkade van de uitgangen van de follikels en daardoor een ontsteking veroorzaken worden ''verteerd'' door een modern hightech protease-enzyme. Maclura Cochinchinensis als verdere remmers om talg en kyperkeratose te verminderen. 40-50% van alle symptomen van een onzuivere huid verminderen binnen 2-3 maanden. 

 

Tagescreme Young: De LIA C6 Dagcreme Young biedt bijna 100% bescherming tegeven lichtgerelateerde houdveroudering (UVA). ook zit er een dagelijkse (UVB) SPF in de creme in een lage dosis van ongeveer 4-6. Dit is genoeg om de huid tijdens dagelijkse bezigheden te beschermen tegen de UVB stralen van de zon maar de belangrijke vitamine D nog wel doorlaten. De creme heeft een emulgator vrije basis die ervoor zorgt dat de UVA en UVB protectors in de hoornlaag blijven en niet verder de huid in dringen waar ze hun beschermende werking zouden verliezen. De creme zorgt er ver dat de huidbarriere beschermt en herstelt wordt om de huid zo zijn eigen natuurlijke schoonheid te behouden of opnieuw te verkrijgen. 
Door de bescherming tegen UVA wordt de huid in een jaar tijd maar 6 maanden ouder. 
De creme is vrij van conserveringsmiddelen en geschikt voor ieder (jong)huidtype.