Jane Scrivner › Skintake

Schoonheid komt van binnenuit. Misschien nog wel belangrijker dan wat op de huid wordt gesmeerd. Hoe wordt de huid dan van binnenuit gevoed? Dus als we 100% biologische olien gebruiken omdat dat de beste producten zijn voor huidverzorging, zou het dan niet logisch zijn om die ook IN te nemen?

SKINTAKE is een unieke collectie van op een perceel geoogste, biologische gezichtsbehandelingsoliën, gecombineerd met softgel capsules met een voedingssuplement, vervaardigd met precies dezelfde kwaliteit oliën. 

Door de jaren heen heb ik met alle mogelijke soorten olien gewerkt en toch kom ik welke keer weer uit bij mijn ' driemanschap' ZEVENSTER voor mijn huid en menopausale stemmingswisselingen. LIJNZAAD voor mijn huid, haar en nagels te laten stralen en me fit te laten voelen. ROZENBOTTEL om me er een stuk jonger uit te laten zien dan dat ik ben! Deze olien doen hun werk en zorgen er voor dat ik me goed voel en er goed uit zie!

Kies wat je wil: Ga voor de SKIN Kit met gezichtsolie en capsules van dezelfde olie of mix en match, net waar je je prettig bij voelt. Elk product bevat 60 dagen huidverzorging: 60 softgel capsules van 1000 mg of 30 ml olie om aan te brengen. Neem een capsule bij het avondeten en breng de olie aan voor de nacht.

Samples
Jane Scrivner

Samples

Try before you buy € 2,12