Jane Scrivner Un Condition Oil Box

Brengt de huid in conditie

Voorradig in winkel € 33,50
Exclusief 21% btw (€ 27,69 ex. btw)
- +
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Spa Treatments
Gratis verzenden in NL
14 dagen bedenktijd

Kenmerken

Model Brengt de huid in conditie
Merk
Voorraadstatus Voorradig in winkel

Un Condition Oil Box

30 ml

Brengt de huid in conditie. Serum met pompje.

Deze olie is zeer geschikt voor deze huidproblemen zoals: acne, eczeem, psoriasis, rosacea en acne rosacea. Deze olie helpt deze aandoeningen te verminderen en brengt de huid in optimale conditie.

Deel dit product

Argan is de laatste tijd negatief in het nieuws geweest door het gebruik er van in de haarverzorgingsindustrie.  Biologische arganolie is anders en wordt al honderden jaren gebruikt door vrouwen in Marokko. Argan is goed voor elke huid, maar komt vooral tot zijn recht bij specifieke aandoeningen.

‘Un’condition oil is een 100% biologische, koud geperste arganolie met de essentiële olie van Somalische wierook. Bevat een hoog gehalte vitamine E en A en hydraterende essentiële vetzuren  (polyfenolen, squalenen en ferulazuur) en is  rijk aan anti-oxidanten, die bekend staan om hun genezende eigenschappen. Un-condition oil zorgt bij iedereen voor huidverbetering, maar is op zijn best op de probleemhuid. 

Cliënt profiel

Geschikt voor alle leeftijden

Geschikt voor mannen en vrouwen

Geschikt voor iedereen met eczeem, psoriasis, acne, acne roasacea en extreem droge huid, roodheid of ontstekingsreacties. 

Kernwoorden

Ontstekingsremmend, Verzachtend, Kalmerend, Verzorgend

De feiten

De unieke samenstelling van voedingsstoffen en essentiele oliën helpt om de ontstekingssymptomen en de droogheid van de huid met psoriasis te verlichten. Het helpt de huid soepel te blijven en geeft een intensieve verzorging aan de plekken met de kenmerkende schilfering. Bij regelmatig gebruik (weinig olie, vaak aanbrengen) kalmeert de huid en vermindert de roodheid en vlekkerigheid. 

Naast de ontstekingsremmende eigenschappen verzacht de olie ook de opperhuid, zodat de huid er zacht en glad uitziet. Op de eczeemhuid vermindert het de roodheid, droogte, schilfering en blaasjes. Ook een acne (rosacea)huid of de extreem droge huid knapt zienderogen op met het gebruik van deze ‘un’-condition olie. 

Ingrediënten

Argan olie 

- Verzorgt, ontstekingsremmend, herstelt. 

- Kalmeert

- Wordt door Berbervrouwen al eeuwenlang gebruikt voor een prachtig, vlekkeloos voorkomen. 

WIEROOKHARS

Essentiele olie

- Anti-ageing! Wierookolie bevordert regeneratie van nieuwe, gezonde cellen en houdt de weefsels gezond. Gecombineerd met de samentrekkende eigenschappen is dit een ware anti-ageing olie. 

- Helpt schade door zonlicht te verminderen

- Vermindert rimpelvorming

- Geeft de huid spankracht

- Stimuleert celvernieuwing

Aanbrengen

Breng een kleine hoeveelheid aan op de vingertoppen en wrijf die zachtjes tegen elkaar om de olie te verwarmen. Breng de olie met een drukkende beweging aan op de gewenste plekken. Geschikt om als behandelolie te gebruiken, maar ook als dagelijkse moisturiser, als olie voor de nacht, of beide. 

Verbruik

Bij gebruik op specifieke plekken gaat deze olie maanden mee. Bij gebruik op grotere oppervlakken is het verbruik uiteraard hoger en zal de olie sneller op zijn. 

Natuurerkenning

100% gecertificeerde biologische ingrediënten 

Bijpassende producten

NOURISHING CLEANSER

Luxueuze reinigingsbalsem