Jane Scrivner Dreamteam!

Nourishing cleanser & Skin elixir

Voorradig in winkel € 98,95
Exclusief 21% btw (€ 81,78 ex. btw)
- +
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Spa Treatments
Gratis verzenden in NL
14 dagen bedenktijd

Kenmerken

Model Nourishing cleanser & Skin elixir
Merk
Voorraadstatus Voorradig in winkel

Dreamteam!

Het Dreamteam bestaat uit de Nourishing cleanser en Skin elixir. Deze twee zijn een perfect team! 

Deel dit product

NOURISHING CLEANSER

De basis – van Jane

Deze cleanser was het eerste product in de JS huidverzorgingslijn. Naast een cleanser is het ook een prima ‘all round’ huidverzorgingsproduct. Het is mijn overtuiging dat veel van de huidproblemen die wij zien, verergerd of zelfs veroorzaakt worden door de gebruikte cleanser. Veel reinigingsproducten verwijderen een huidlaagje, drogen de huid uit en veroorzaken onbalans – waarmee ze precies de problemen veroorzaken die ze geacht worden op te lossen. Ik begin bij vrijwel iedereen met dit product en bouw dan langzaam een huidverzorgingsroutine op nadat ik de resultaten heb beoordeeld. Vaak verhelpt het gebruik van deze cleanser al een aantal problemen! Als de cliënt de balsem een dag of vijf heeft gebruikt, weet ik welke producten ik verder kan adviseren. 

Cliënt profiel
Geschikt voor alle leeftijden. Deze cleanser brengt alle huidtypen en huidcondities in balans. Bijzonder geschikt voor de rijpere 40+ huid vanwege de collageen en elastine bevorderende ingrediënten. 

Kernwoorden
Schoonheid in een potje. Versmelt make-up, lost vuil op, verwijdert vuil uit poriën. Anti-ageing, huidverzachtende reinigende balsem. Bekroond product. Dieptereiniging zonder beschadiging. Verzorgt en maakt de huid schoon, zacht en stralend. 

De feiten
De Nourishing Cleanser is een diepreinigende, niet beschadigende, anti-ageing reinigende balsem die geschikt is voor alle huidtypen en leeftijden. Nourishing Cleanser verwijdert alle make-up, incl. waterproof mascara en langhoudende blushers en lipliners. Nourishing Cleanser kan veilig worden gebruikt in het gevoelige gebied rond de ogen. Nourishing Cleanser kan ook worden gebruikt als een lichte nachtbalsem en als een makkelijk te verwijderen masker. 

Ingrediënten

JOJOBA olie 
Geschikt voor alle huidtypen en is eigenlijk niet echt een olie, maar een wasverbinding en maakt daardoor een vette huid niet vetter. Het brengt alle huidtypen in balans, een vette huid wordt minder vet en een droge huid wordt meer gehydrateerd. Jojoba heeft anti-ageing collageen en elastine bevorderende eigenschappen. 

BIJENWAS
De bijenwas zorgt ervoor dat de cleanser een balsem is die makkelijk te gebruiken is en prachtig versmelt met de huid tijdens een behandeling. Bijenwas onttrekt vuil aan de poriën, zodat een diepe reiniging wordt bereikt. 

ESSENTIËLE Oliën
Lavendel, sandalhout, YlangYlang, elemi, eucalyptus, wierook, citroengras, mirre en sinaasappel.De combinatie van essentiële oliën is geschikt voor elk huidtype, van rijp tot jeugdig vettig, ze zijn verzachtend en kalmerend. 

Aanbrengen
Breng een kleine (0,5 cm) hoeveelheid met het schepje aan op de rug van de hand. Doe het deksel terug op de pot en breng de cleanser aan op het gelaat. Masseer in om alle make-upresten op te lossen, inclusief waterproof producten.  De washand in warm water dompelen, uitwringen en de huid reinigen, zonodig opnieuw cleanser opbrengen en handelingen herhalen. Eindig de reiniging met een in koud water gespoeld washandje

Verbruik
Bij normaal gebruik is 100 ml voldoende voor 2-3 maanden.

Natuurerkenning
87% gecertificeerd biologische producten, de resterende 13% (bijenwas en essentiële oliën), 100% volledig natuurlijk. 

Bijpassende producten
SKIN ELIXIR Daily Moisturiser
INTENSE OIL Anti-Ageing

NB dit product versmelt ook met de lijm van wimperextensions, dus vermijd de ogen indien van toepassing. 

SKIN ELIXIR 

De basis – van Jane

Een absolute topper in huidoliën! De twee beste ingrediënten die ik ken heb ik verwerkt in dit product. 100% biologische jojoba-olie met 100% biologische essentiële olie van de Bulgaarse roos Otto. 

Jojoba stimuleert en ondersteunt de productie van collageen en elastine, het voedt, verzorgt en brengt alle huidtypen in balans, is zowel geschikt voor de droge als de vette huid. Gecombineerd met de kostbare essentiële olie van de roos Otto, die wonderen verricht voor huid en gemoedstoestand, is dit zondermeer een top combinatie! 

Een traktatie. Een uitzonderlijk vrouwelijk product,. Bijzonder geschikt voor de gevoelige en ‘ervaren’ huid. Verstevigt en geeft spankracht, maar is ook kalmerend en verzacht roodheid veroorzaakt door vergrote haarvaatjes. Een verkwikkende combinatie, die ook kan worden gebruikt als parfum en als positieve beïnvloeding van de stemming. 

Cliënt profiel

Geschikt voor alle leeftijden. Geschikt voor alle huidtypen, ook voor de vette huid. Bijzonder geschikt voor de rijpere en ‘ervaren’ 40+huid, door de collageen en elastine bevorderende eigenschappen.  Geschenk voor Moederdag en Valentijn. 

Kernwoorden

100% biologische jojoba-olie, vermengd met de olie van de zeldzame Bulgaarse roos Otto. Wordt uitstekend opgenomen en is zuinig in gebruik. Brengt elke huid in balans en bevordert de productie van collageen en elastine.

De feiten

Geschikt voor alle huidtypen -  Jojoba is niet echt een olie, maar een wasverbinding en maakt daardoor een vette huid niet vetter.  Het hoge biologische jojoba-gehalte brengt alle huidtypen in balans. Helpt de productie van collageen en elastine te bevorderen: de natuurlijke vullers en verstevigers van de huid.  Bulgaarse roos Otto vermindert roodheid veroorzaakt door verwijdde haarvaatjes.  Bulgaarse roos Otto is een prachtige, zeldzame olie. Er zijn tonnen bloemblaadjes nodig om een paar ml olie te verkrijgen.  Dit is een van de weinige producten die echte essentiële rozenolie bevat. 

Ingrediënten

JOJOBA Olie is geschikt voor alle huidtypen omdat het niet echt een olie is, maar een wasverbinding. De vette huid wordt minder vet, de droge huid meer gehydrateerd, brengt elke huid in balans en maakt daardoor een vette huid niet vetter. Het brengt alle huidtypen in balans, een vette huid Jojoba heeft geweldige, anti-ageing collageen en elastine productie bevorderende eigenschappen. 

Essentiële olie 

Bulgaarse roos Otto is een prachtige olie, in elke betekenis van het woord. Geschikt voor alle huidtypen, krachtig en zeldzaam. Vermindert roodheid door verwijdde haarvaatjes

Aanbrengen

Kan worden gebruikt als dagelijkse moisturiser, of voor zo nu en dan. Ook geschikt als olie voor de nacht of als ‘traktatie’ voor de huid.  Wrijf een ‘pompje’ warm tussen de vingertoppen en breng spaarzaam aan op het gelaat, hals en decolleté. Na het aanbrengen kunt u uw handen over uw neus vouwen om de heerlijke geur diep en langzaam in te ademen. Wrijf eventuele overgebleven olie in, het product is te kostbaar om met een tissue of handdoek te verwijderen!

Gebruik

Voldoende voor 2-3 maanden bij dagelijks gebruik. Bij incidenteel gebruik vele malen langer. 

Natuurerkenning

100% gecertificeerd biologische ingrediënten 

Bijpassende producten

FIRM BELIEVER

Body serum

NOURISHING CLEANSER

Luxueuze reinigingsbalsem