Jane Scrivner › Alles voor het gezicht

De JS gezichtslijn omvat onze prijswinnende NOURISHING CLEANSER (luxe reinigingsbalsem), SKIN ELIXIR (dagelijkse moisturizer) en drie behandelolien: INTENSE OIL (anti-ageing), UN CONDITION (voor de probleemhuid) en ROSE GOLD (serum). Daarnaast hebben we EXPERT EYE DUO, een unieke combinatie van een creme en een serum en de scrub FACIAL GRINDS en onze SKIN DRINK-nevel. Tot slot in hebben we een geweldige LIP BALM #morethanjustalipbalm.

De hele productenlijn is gebaseerd op olie. Alle oliën die we gebruiken in de gezichtsverzorging is 100% biologisch en komt in de meeste gevallen van een bedrijf dat we persoonlijk kennen. Van veel producten weten we zelfs precies op welk stuk land ze zijn geoogst. 

Essentiële olien zijn zo veel mogelijk van biologische oorsprong, maar als dat niet voorhanden is gebruiken we de 'gewone' versie. Met name de olie van Bulgaarse Roos Otto is vaak moeilijk te krijgen, omdat die ontdekt (en wordt opgekocht) door de grote cosmetica merken. 

We gebruiken uitvoerig geteste oliën en doen niet mee aan elke trend. Als een product al lange tijd op de markt is, zijn de effecten bekend en dat is van 'trendy' ingredienten nog niet altijd te zeggen. Als we een bepaald ingrediënt gaan gebruiken, steken we onze energie in het vinden van de beste kwaliteit. 

Onze producten lijken stevig aan de prijs. Maar afgezet tegen de kwaliteit van de ingredienten en de prijzen die over het algemeen gerekent worden door cosmetica merken zijn ze een koopje!

Circadian Vitc
Jane Scrivner

Circadian Vitc

INGEKAPSELDE GEOPTIMALISEERDE NACHTREPARATIE € 81,80
Dreamteam!
Jane Scrivner

Dreamteam!

Nourishing cleanser & Skin elixir € 98,95
Intense Oil Box
Jane Scrivner

Intense Oil Box

Een geweldige intensieve natuurlijke rosa masqueta olie € 34,00
Lipbalm
Jane Scrivner

Lipbalm

#morethanjustalipbalm € 11,00