Jane Scrivner Vegan Nourishing Cleanser 100 ml.

Luxe Balsem

Voorradig in winkel € 59,00
€ 48,76 ex. btw
- +
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Spa Treatments
Gratis verzenden in NL
14 dagen bedenktijd

Kenmerken

Model Luxe Balsem
Merk
Voorraadstatus Voorradig in winkel

Vegan Nourishing Cleanser

100 ml 

Vegan luxueuze reinigingsbalsem.

De Vegan Nourishing Cleanser van Jane Scrivner is een luxe reinigingsbalsem, geschikt voor alle huidtypes, de cleanser heeft dezelfde fantastische resultaten als de Nourishing Cleanser maar dan met het ingrediënt rijstzemelwas in plaats van bijenwas. 

incl. zacht washandje van 100% katoen en een bamboe spateltje.

Deel dit product

De basis – van Jane

Deze cleanser was het eerste product in de JS huidverzorgingslijn. Naast een cleanser is het ook een prima ‘all round’ huidverzorgingsproduct. Het is mijn overtuiging dat veel van de huidproblemen die wij zien, verergerd of zelfs veroorzaakt worden door de gebruikte cleanser. Veel reinigingsproducten verwijderen een huidlaagje, drogen de huid uit en veroorzaken onbalans – waarmee ze precies de problemen veroorzaken die ze geacht worden op te lossen. Ik begin bij vrijwel iedereen met dit product en bouw dan langzaam een huidverzorgingsroutine op nadat ik de resultaten heb beoordeeld. Vaak verhelpt het gebruik van deze cleanser al een aantal problemen! De cleanser in er nu ook in een vegan versie. De vegan versie heeft precies dezelfde werking als de ''normale'' cleanser en zal dezelfde fantastische resultaten geven! 

Cliënt profiel
Geschikt voor alle leeftijden. Deze cleanser brengt alle huidtypen en huidcondities in balans. Bijzonder geschikt voor de rijpere 40+ huid vanwege de collageen en elastine bevorderende ingrediënten. 

Kernwoorden
Schoonheid in een potje. Versmelt make-up, lost vuil op, verwijdert vuil uit poriën. Anti-ageing, huidverzachtende reinigende balsem. Bekroond product. Dieptereiniging zonder beschadiging. Verzorgt en maakt de huid schoon, zacht en stralend. 

De feiten
De Vegan Nourishing Cleanser is een diepreinigende, niet beschadigende, anti-ageing reinigende balsem die geschikt is voor alle huidtypen en leeftijden. Vegan Nourishing Cleanser verwijdert alle make-up, incl. waterproof mascara en langhoudende blushers en lipliners. Vegan Nourishing Cleanser kan veilig worden gebruikt in het gevoelige gebied rond de ogen. Vegan Nourishing Cleanser kan ook worden gebruikt als een lichte nachtbalsem en als een makkelijk te verwijderen masker. 

Ingrediënten

JOJOBA olie 
Geschikt voor alle huidtypen en is eigenlijk niet echt een olie, maar een wasverbinding en maakt daardoor een vette huid niet vetter. Het brengt alle huidtypen in balans, een vette huid wordt minder vet en een droge huid wordt meer gehydrateerd. Jojoba heeft anti-ageing collageen en elastine bevorderende eigenschappen. 

RIJSTZEMELWAS
De rijstzemelwas zorgt ervoor dat de cleanser een balsem is die makkelijk te gebruiken is en prachtig versmelt met de huid tijdens een behandeling. De rijstzemelwas onttrekt vuil aan de poriën, zodat een diepe reiniging wordt bereikt. 

ESSENTIËLE Oliën
Lavendel, sandalhout, YlangYlang, elemi, eucalyptus, wierook, citroengras, mirre en sinaasappel.De combinatie van essentiële oliën is geschikt voor elk huidtype, van rijp tot jeugdig vettig, ze zijn verzachtend en kalmerend. 

Aanbrengen
Breng een kleine (0,5 cm) hoeveelheid met het schepje aan op de rug van de hand. Doe het deksel terug op de pot en breng de cleanser aan op het gelaat. Masseer in om alle make-upresten op te lossen, inclusief waterproof producten.  De washand in warm water dompelen, uitwringen en de huid reinigen, zonodig opnieuw cleanser opbrengen en handelingen herhalen. Eindig de reiniging met een in koud water gespoeld washandje

Verbruik
Bij normaal gebruik is 100 ml voldoende voor 2-3 maanden.

Natuurerkenning
100% Vegan

Bijpassende producten
SKIN ELIXIR Daily Moisturiser
INTENSE OIL Anti-Ageing

NB dit product versmelt ook met de lijm van wimperextensions, dus vermijd de ogen indien van toepassing.