Jane Scrivner Core Cleanser 100 ml.

CORE

Voorradig in winkel € 59,00
€ 48,76 ex. btw
- +
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Spa Treatments
Gratis verzenden in NL
14 dagen bedenktijd

Kenmerken

Model CORE
Merk
Voorraadstatus Voorradig in winkel

Core Cleanser

100 ml

Luxury Cleansing Balm

Deel dit product

De basis – van Jane

Mag ik je voorstellen aan Jane Scrivner CORE. We hebben altijd op maat gemaakte producten gemaakt voor klanten en cliënten die essentiële oliën in hun huidverzorging (of de geur er van) niet kunnen of willen verdragen. Dit kan vele redenen hebben; soms is het gewoon een geur niet lekker vinden, of een negatieve herinnering hebben aan een bepaalde geur, of hun huid die er op reageert, zwangerschap kan een reden zijn (hoewel NOURISHING CLEANSER volkomen veilig is in gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding, zijn er toch vrouwen die het gebruik van essentiële oliën willen vermijden in die periodes, zelfs als het ‘afwasbaar’ is) en soms zijn het behandelingen die mensen ondergaan die hun huid overgevoelig maakt, of ze kunnen door de behandeling bepaalde geuren niet meer verdragen.

Om deze redenen brengen we ons Jane Scrivner DREAM TEAM TRIO uit in CORE, formules zonder essentiële oliën. Precies dezelfde ingrediënten, precies dezelfde authenticiteit, dezelfde integriteit, hetzelfde in biologisch en organisch, enkel zónder de ‘irritatie’ van essentiële oliën.

Cliënt profiel

Geschikt voor alle leeftijden. Deze cleanser brengt alle huidtypen in balans. Bijzonder geschikt voor de rijpere, ervaren 40+ huid vanwege de collageen en elastine verbeterende eigenschappen.

Kernwoorden

Pro collageen en elastine, een mooie huid in een potje. Laat make-up smelten, lost vuil op en ontstopt poriën. Anti-ageing, huidverzachtende reinigingsbalsem. De balsem schuurt niet, verzorgt en maakt je huid prachtig schoon, zacht en stralend.

De feiten

De Core Cleanser is een dieptereiniging, die niet schuurt, anti-ageing, in balsemvorm, geschikt voor alle leeftijden en huidtypes. Core Cleanser verwijdert alle make-up, inclusief waterproof mascara en ‘intense’ lipsticks en blushers. Core Cleanser kan veilig gebruikt worden rondom de ogen. Core Cleanser kan ook worden gebruikt als lichte balsem voor de nacht en als ‘afwasbaar’ masker

Ingrediënten

JOJOBA olie

Geschikt voor alle huidtypen en is eigenlijk niet echt een olie, maar een wasverbinding en maakt daardoor een vette huid niet vetter. Het brengt alle huidtypen in balans, een vette huid wordt minder vet en een droge huid wordt meer gehydrateerd. Jojoba heeft anti-ageing collageen en elastine bevorderende eigenschappen.

BIJENWAS

De bijenwas zorgt ervoor dat de cleanser een balsem is die makkelijk te gebruiken is en prachtig versmelt met de huid tijdens een behandeling. Bijenwas onttrekt vuil aan de poriën, zodat een diepe reiniging wordt bereikt

Aanbrengen

Breng een kleine (0,5 cm) hoeveelheid met het schepje aan op de rug van de hand. Doe het deksel terug op de pot en breng de cleanser aan op het gelaat. Masseer in om alle make-upresten op te lossen, inclusief waterproof producten.  De washand in warm water dompelen, uitwringen en de huid reinigen, zonodig opnieuw cleanser opbrengen en handelingen herhalen. Eindig de reiniging met een in koud water gespoeld washandje.

Verbruik

Bij normaal gebruik is 100 ml voldoende voor 2-3 maanden, afhankelijk van de hoeveelheid make-up die wordt gebruikt.

INCI Natuurerkenning

Biologische jojoba olie (Simmondsia Chinensis), biologische bijenwas (Cera Alba).

Bijpassende producten

Dit is een van de vijf producten die bijdragen aan een perfect verzorgde huid, ongeacht de leeftijd. Core Cleanser, de binnenkort verkrijgbare exfoliator, Bioluronic Buzz 2000, Jane Scrivner facial oil, OO Cream.

NB

Bij wimperextensies het gebied rond de ogen vermijden.