Jane Scrivner Firm Believer Definitieve Body Serum

Testers

Voorradig in winkel € 59,00
Exclusief 21% btw (€ 48,76 ex. btw)
- +
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Spa Treatments
Gratis verzenden in NL
14 dagen bedenktijd

Kenmerken

Model Testers
Merk
Voorraadstatus Voorradig in winkel

Firm Believer Definitieve Body Serum

ZONDER DE BIJBEHORENDE BOX!

100 ml

Er zijn momenten dat je huid wat meer nodig heeft om er goed verzorgd uit te zien. En voor die momenten is er FIRM BELIEVER, het serum op oliebasis wat alle andere producten overbodig maakt

Deel dit product

De basis – van Jane

De manier van aanbrengen van Firm Believer is belangrijk. In elke verpakking zitten onderstaande instructies: Voor het beste resultaat: gebruik de HELFT van de fles binnen een week om het omslagpunt te bereiken.

Als we een product gebruiken wat zo fantastisch is als de FIRM BELIEVER hebben we de neiging om er weinig van te gebruiken zodat we er lekker lang mee doen.
Logisch, maar op die manier bereik je niet het omslagpunt van je huid – de omslag naar zacht, verzorgd, veerkrachtig en stralend.

Dus, als je FIRM BELIEVER voor het eerst gebruikt is het belangrijk om een uitgebreide, goede peeling te doen om de olie optimaal te laten absorberen in plaats van te blijven plakken aan dode huidcellen. Na deze peeling breng je een flinke hoeveelheid FIRM BELIEVER op, elke ochtend en elke avond. Na een week zul je dan ongeveer de halve fles opgebruikt hebben en het omslagpunt bereikt hebben. Daarná pas ga je over op het gebruiken van een klein beetje per dag en zul je met de rest van je flesje nog een aantal weken doen

Client profiel

Geschikt voor alle leeftijden, het best voor 30+, Voor iedereen die last heeft van droge huid of een huid die niet zo stevig is als hij zou kunnen, Anti-ageing, Verzorgend, Verzachtend, Verstevigend, Voor iedereen die grondig wil verzorgen en hydrateren

AWARD WINNING SKINCARE

De feiten

FIRM BELIEVER is een behandelolie voor het lichaam. De belangrijkste oliecomponenten zorgen voor een glazende, stralende, stevige huid. De delicate essentiële oliën hebben een dubbele werking. Het mengstel daarvan bevat oranjebloesem, rode mandarijn en *bergamot waarmee het niet alleen doet denken aan de tere frisheid van de originele Eau de Cologne, maar tevens werkt op stevigheid, zachtheid en regeneratie.

Aanbrengen

Neem een paar ‘pompjes’ in de palm van je hand of breng direct aan op de huid en masseer in. Absorbeert vrijwel meteen en verzorgt de huid intens. Lees ook de in de doos bijgevoegde gebruiksinstructies.

Verbruik

Het eerste flesje zal sneller opgebruikt zijn dan de volgende, vanwege het specifieke gebruik van het product. De halve fles zal gebruikt worden in ca. 7 dagen. De volgende flessen gaan ca. 3 maanden mee.

Natuurerkenning

99,6% gecertificeerd **biologisch product 0,4% natuurlijke essentiële olie
* Vrij van bergapteen en veroorzaakt dus geen overgevoeligheid voor zonlicht. **SAO-Certificaat (GB)

Bijpassende producten

ROSE GOLD gezichtsserum

EXPERT EYE DUO Ultrahydratered oogmasker & concentraat voor versteviging