Dr E Voss Toppeel Creme 5% 15ml Verkauf und Kabine

Reinigings- en functionele producten

Voorradig in winkel € 59,00
Exclusief 21% btw (€ 48,76 ex. btw)
- +
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Spa Treatments
Gratis verzenden in NL
14 dagen bedenktijd

Kenmerken

Model Reinigings- en functionele producten
Merk
Voorraadstatus Voorradig in winkel

Toppeel Creme 5% 15ml Verkauf und Kabine

Toppeel creme 5% voor thuis en salon gebruik. 15 ml 

Deel dit product

De Toppeel is de natuurlijke oplossing voor verschillende huidproblemen zoals een vette huid, onzuivere huid, huid met grove porien, pigmentstoornissen (ouderdomsvlekken, beschadiging door de zon). Het actieve ingrediënt in de toppeel is CSS. CSS is niet oplosbaar in water en wordt daarom niet van de huid afgewassen. Doordat het beter op de huid blijft zitten resulteert het in: Gerichte verdunning van de hoornlaag dit gebeurt geleidelijk waardoor de huid geen verschil in dikte krijgt de huid is na de peeling helemaal glad. 
CSS is een schone, natuurlijke en vooral veilig ingrediënt om de volgende doelen mee te bereiken: Vernieuwing van de hoornlaag, stimuleren van het natuurlijke celvernieuwing voor een jonger uitziende huid, de huid versterken en flexibel houden waardoor deze minder vatbaar is voor rimpels. Ook is de toppeel antibacterieel, ontstekingsremmend en schimmelwerend. Het CSS ingrediënt dringt goed door in de haarzakjes waar het acne zeer goed kan aanpakken! Het verfijnd poriën en is PH neutraal waardoor er na het gebruik van de peeling geen neutralisatie plaats hoeft te vinden. 

De Toppeel is in verschillende procenten verkrijgbaar. Afhankelijk van het huidprobleem is een professionele behandeling eerst aan te raden waarna de huid bijgehouden kan worden door de Toppeel Home Use of Toppeel creme 5 % te gebruiken. 

De Toppeel creme is in te zetten voor huidverjonging en bij een onzuivere huid in zowel de salon als voor thuisgebruik.