College › NEYES wenkbrauwen cursus VIP

Klik hier om direct in te schrijven!

Meer weten over Neyes Brows

Wenkbrauwen zijn gezichtsbepalend en de allernieuwste trend in schoonheidsverzorging. Word gecertificeerd NEYES Brow Artist in een tweedaagse cursus!

Onze tweedaagse cursus leid je op tot gecertificeerd NEYES Brows Artist. Na het behalen van het certificaat kun je als je dat wilt meteen aan de slag; naast deze diepgaande en intensieve cursus kun je ook een starterkit incl. harspakket én marketingmaterialen aanschaffen. Je kunt na de cursus voor iedereen de ideale wenkbrauw bepalen, aangepast aan de vorm van het gezicht, de persoonlijkheid, de persoonlijke stijl, haarkleur en natuurlijk de wensen van de cliënt.

De cursus wordt gegeven in twee opeenvolgende dagen in het gastvrije Zeeland, in onze eigen bedrijfsruimte in Zierikzee en is van de kwaliteit die je van ons mag verwachten: maximaal 4 deelnemers, je hoeft geen model mee te nemen, de lunch wordt verzorgd en we hebben een aantrekkelijk arrangement voor overnachting geregeld, mocht je willen blijven slapen, want deze overnachting is GRATIS!

De ‘tien stappen voor perfecte wenkbrauwen’ worden in theorie én in praktijk behandeld en omvatten niet alleen de theorie van het opmeten en de kleurenleer, maar ook de praktijk van het harsen en de oriëntaalse draadtechniek.

De cursussen worden gegeven door Xandra van Steenis. Xandra heeft meer dat 30 jaar ervaring in de schoonheidssalon en heeft de opleiding tot NEYES Brows Artist gevolgd bij de ontwikkelaar van de methode in Duitsland. Ondanks haar ruime ervaring in de schoonheidssalon was ze verbaasd wat er nog te weten en te leren valt over wenkbrauwen. Of, zoals ze zelf zegt: “ik dacht dat ik alles wist!”

NEYES Brows is een uniek en internationaal concept wat door SPATREATMENTS exclusief wordt gebracht voor de Nederlandse markt. SPATREATMENTS richt zich op kwalitatief hoogwaardige producten voor de gehele schoonheidverzorgings- en wellnessbranche.  Alle producten worden in het eigen bedrijf uitvoerig getest en gebruikt.

Inhoud van de cursus

Tijdens de tweedaagse cursus worden de “tien stappen voor perfecte wenkbrauwen” in theorie en praktijk behandeld in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte in de Skinn Manager Salon te Zierikzee.
 

Eerste dag:

- leren opmeten van de wenkbrauwen;

- tekenen van de wenkbrauwen;

- kleurenleer en toepassing daarvan;

- behandelstappen en –technieken, incl. draadtechniek en harsen;

- gebruik van de materialen en toepassen van de code;

- complete behandeling NEYES Eyebrows in perfection.

 

Tweede dag:

- gezichtsvormen;

- wenkbrauwen stylen;

- herstellen en corrigeren van wenkbrauwen;

- allergieën en problemen;

- leren afnemen intake gesprek;

- invullen persoonlijke cliëntenkaart;

- productinformatie NEYES Brows producten;

- praktijk oefenen onder begeleiding;

- prijslijst en marketing concept;

- afsluiting met uitreiking van certificaat.

 

Kosten van de cursus

De kosten voor de volledige cursus bedragen €650,- (excl. BTW). Hiervoor krijg je twee cursusdagen incl. één overnachting (in Zierikzee) lunch, koffie, thee of fris en het uitgebreide werkboek. De cursus is op twee opeenvolgende dagen en wij hebben twee mooie overnachtingslocaties voor je uitgezocht. Overnachtingen zijn uiteraard niet verplicht.

Voor een meerprijs van €445,- (excl. BTW) kan de starterskit worden aangeschaft. Naast alle materialen die voor NEYES behandelingen nodig zijn, bevat deze starterskit óók een harspakket en marketingmaterialen, zodat je meteen aan de slag kunt. The Orb kan aanschaft worden voor €189,- (excl. BTW)

*Zonder marketingmaterialen en zonder harspakket kost de starterskit: €430,- excl. btw

 

Online cursus

Niet alleen organiseren en geven wij deze cursussen fysiek, u kunt nu ook zelf uw tempo bepalen om aan een cursus te beginnen. Door hier te klikken kunt u online een wenkbrauw cursus volgen bij onze andere website: de Perfecte Wenkbrauw

Inschrijving

Inschrijving

Hotels

Hotels