College › Jane Scrivner cursussen

Klik hier om direct in te schrijven!

Product training & 5a Day

Een 100% natuurlijke lijn met resultaatgerichte huidverzorging opgebouwd uit authentieke kern-olie en natuurlijke ingrediënten. Met de hand samengesteld door Jane Scrivner. Ontwikkeld om niet alleen een prachtige huid te creëren, maar ook om je huid gezond en je uitstraling onberispelijk te houden. Wij bieden een cursus aan waarbij u kennismaakt met verschillende behandelingsmogelijkheden en passende producten met werkzame ingrediënten. Hieronder worden de verschillende behandelingen die in de cursus voorkomen kort toegelicht. 

Yoga Massage

Tijdens de Yoga Massage wordt er intensief gewerkt op gelaat en decolleté. Het is een massage met specifieke grepen en gebruik van de Orb met daarin de Jane Scrivner producten. De Yoga Massage werkt drainerend, voedend op hartritme en reset de gezichtsspieren.

Hydrating Treatment

Een heerlijk verfrissende behandeling met gebruik van de Jane Scrivner producten. Met in de behandeling een speciale penceelmassage die zorgt voor een optimale hydratatie van de huid en is een ware beleving.

De-Stress Treatment

Een zeer ontspannende behandeling met gebruik van de body Splash Oliën en De-stress Masker. Met een zalige ontspannende massage breng je het lichaam in balans waardoor stress/spanning verminderd wordt.

Wellness Reis

In de schoonheidssalon wordt huidverzorging en huidverbetering aangeboden. Het is nu mogelijk om ook een stukje wellness aan te bieden. Hoe leuk is het om als  schoonheidsspecialiste in je eentje gelijktijdig 2 (3 of 4 mag ook) personen deze wellness reis aan te kunnen bieden, met daarbij het gebruik van de Jane Scrivner skincare producten voor een ultieme sfeerbeleving.

Behandel variaties

Jane Scrivner behandelingen zijn gemaakt om aan de eisen die cliënten stellen, zowel in de salon als in het thuisgebruik. Jane vergelijkt het met een theatervoorstelling, met de behandeling in de hoofdrol. In de salon laten wij de cliënt een behandeling ervaren zodat het een goede voorstelling wordt. Het is een 'flow' van behandelingen en een aaneenschakeling van beleving door de zintuigen: gevoel, geur en geluid. Het wordt daardoor een persoonlijk afgestelde behandeling met meerdere rituelen.

Kosten

Producttraining & 5 a Day
1 dag, incl lunch
10.00 tot 17.00 uur gratis

Yoga Massage, De-Stress Treatment, Hydrating Treatment, Wellness reis en Behandel variaties

1 dag, incl lunch
10.00 tot 17.00 uur
Voor JS sisters  €99,00 excl. BTW
€125,00 excl. BTW