Jane Reis › Ervaringen Jane Reis

Jane Scrivner reis   

Door een informatie dag van Jane Scrivner was ik heel enthousiast over haar producten. Had het gekocht en eenmaal thuis kwam ik er achter dat ik wat informatie over het hoe en waarom miste. Dus toen de mededeling voorbij kwam dat er een reis naar Jane georganiseerd werd was de beslissing snel genomen.

Met de bus en de boot, 6 dames en 1 heer zijn we op 24 april 2017 vanuit Zierikzee vertrokken. ’s Avonds waren we in Stretfort en hebben we bij The Bell ingecheckt. De 3 dagen daarna zijn we bij Jane in de leer geweest. Ze heeft heel veel vertelt over haar producten en de ideeën die er achter zitten. We hebben ook een aantal behandelingen met haar producten kunnen uitvoeren en dat was een feestje!!!! En de resultaten…………. Wat een mooie producten!

Een leuke bijkomstigheid was het feit dat je nu een heel ander beeld van Engeland hebt. Ben diverse malen in Londen en Birmingham geweest en daardoor is dit idyllische Engeland een beetje op de achtergrond geraakt. Zeker ook door de moeite die Henry en Xandra gedaan hebben om ons het typische Engeland te laten zien in de vorm van eten in hele oude pubs, bier proeven, high tea en een beetje sightseeing is dit een hele leuke informatieve trip geweest.

Henry en Xandra bedankt voor jullie goede zorgen en medereisgenootjes bedankt voor de gezelligheid.

Marlène van Happy Steps

 

_______________________________________________________________________________________________________________


Onze opstapplaats was Zierikzee of Goes. Ik had gekozen voor Goes. Daar heb ik overnacht, zodat ik de volgende morgen op tijd en uitgerust op reis kon.
Vervolgens werden we door Henry en Xandra opgepikt met het busje en werd de reis voortgezet naar Calais, waar we de ferry naar Engeland opreden. Op de boot namen we plaats in de VIP Lounge en begonnen we de reis met champagne. De stemming zat er vlot in en de overtocht verliep voorspoedig. In Dover aangekomen, zette Henry de sokken erin. Links rijden is voor hem geen probleem. Na een koffiebreak vervolgden we onze reis en kwamen we uiteindelijk aan in Alderston, waar hotel The Bell staat. Even iets drinken en daarna naar onze kamers. Leuk en gezellig hotel. ‘s Avonds lekker gegeten, samen met Jane en Kevin, in het hotel. Daarna naar ons mandje.
‘s Morgens een goed ontbijt en daarna naar Jane, waar we om 10.00 uur werden verwacht. Leuke dag met veel produktkennis en praktijk. Aan het eind van de middag onze eigen olie samengesteld.
De volgende morgen weer naar Jane, voor een nieuwe leerzame dag met een nieuwe massage. Op elkaar geoefend met uitgebreide gezichtsbehandeling en de massage.
Donderdagmorgen zijn we bij Jane met de parafine aan het werk geweest, lekker op de handen. Daarna op de onderkant van de voeten in combinatie met behandeling van de rug. Ondertussen werden we door Kevin voorzien van koffie en chocolate bars. 
Om 15.00 uur naar Stratford voor een high tea. Daarna nog even shoppen. ‘s Avonds het afscheidsdiner in The Bell, waarbij we onze certificaten kregen uitgereikt door Jane. Natuurlijk hebben we de andere avonden ook gezellig met ons allen gegeten in andere restaurants en ook in een pub, waar je geweest moet zijn als je in Engeland bent.
De volgende morgen ingepakt en na nog even bij Jane en Kevin langs te zijn geweest, onze terugreis begonnen. Ondertussen nog even aan bij TK Mart en John Williams voor lakens en kussens die we mee wilden nemen naar huis.
Om 16.40 uur (Engelse tijd) vertrok de ferry weer naar Calais, weer heerlijk in de VIP Lounge gezeten met de champagne en heerlijk eten. Laat kwamen we in Breda aan, waar enkelen van ons werden opgehaald.
Het was een geweldige reis en wil je dit een keer meemaken, zou ik me zeker aanmelden als ik jou was.
 
 
 Anita
BEAUTYSALON DE VLINDER

 

_______________________________________________________________________________________________________________

 

 

Spatreatments uit Zierikzee organiseerde van 4 t/m 8 mei een studiereis voor 6 van haar depositairs naar Stratford-upon-Avon in de Engelse regio The Cotswolds. In de geboorteplaats van William Shakespeare woont de Britse Jane Scrivner. Jane heeft een 100% natuurlijke huidverzorgingslijn ontwikkeld, die op de Nederlandse markt wordt gebracht door Xandra en Henry van Steenis van Spa Treatments. Na de organisatie van jaarlijkse demonstratiedagen in Breukelen werd het nu tijd voor een training in haar eigen salon. Onder leiding van Xandra en Henry vertrokken we op maandag 4 mei in een minibus naar Calais. Helaas zat het verkeer niet voor iedereen mee waardoor we 2 uur later dan gepland de boot konden nemen naar Dover. Op de boot maakten we door middel van een voorstelronde kennis met elkaar. Na aankomst in Dover duurde de reis nog ca. 3,5 uur. Al met al een lange reis, want de eerste dames waren ’s morgens om een uur of 6 van huis gegaan. Een aangename verrassing was onze verblijfplaats gedurende de week. We logeerden in The Bell in Alderminster, net buiten Stratford. Een sfeervolle Inn met gezellig ingerichte slaapkamers, restaurant en een bar.

De eerste avond hebben we hier met Jane gegeten waarna we op tijd zijn gaan slapen.

 

Dinsdagmorgen zijn we na een overheerlijk ontbijt met keuze uit boiled eggs, scrambled eggs met zalm, havermout, vers fruit en nog veel meer, vertrokken naar de salon van Jane.

De salon is ruim opgezet en bestaat uit twee vertrekken; een verkoopruimte en een behandelruimte. Beide waren voor de gelegenheid omgebouwd tot trainingsruimte.

Nadat we Jane verblijd hadden met Nederlandse cadeautjes gingen we van start.

De ochtend werd benut om zelf de Jane Scrivner producten te ervaren. De 100% natuurlijke producten bestaan grotendeels uit jojoba olie met essentiële oliën. Ze worden opgewarmd in de orb, een klein rond verwarmingselement. De reiniging en gezichtsoliën worden na opwarming met een kwast op het gezicht aangebracht. Een heerlijke sensatie.

Fijn dat we weer even weten wat de klant ervaart als hij/zij voor een behandeling komt.

Na een heerlijke lunch in The Bell gingen we weer verder  met de training. Xandra  kreeg een gezichtsbehandeling van Jane. Hierna werd het de hoogste tijd om zelf aan de slag te gaan. Zo vloog de middag voorbij. Na de eerste trainingsdag fristen we ons op in The Bell en daarna vertrokken we met chauffeur Henry voor een rondleiding in een luxe Spa en tevens hotel The Dormy House. Een ontzettend mooie Spa waar de producten van Jane Scrivner een prominente plaats hebben in de entree en gebruikt worden bij de ontspannende en luxe gezichtsbehandelingen. Na een mooie rondrit kwamen we aan bij een gezellige pub waar we gegeten hebben. Alweer een geslaagde dag!

 

Woensdagmorgen hebben we de ins and outs van de drainerende massage tijdens de gezichtsbehandeling besproken. Hierna oefenden we de behandeling op elkaar, waarbij we elkaar tips gaven om één en ander te perfectioneren. Fijn dat iedereen zo behulpzaam was naar elkaar toe. Uiteindelijk kun je veel van elkaar leren. De dag verliep in een ontspannen en gezellige sfeer. Aan het eind van de middag vertrokken we met de groep naar Stratford upon Avon. Want we wilden ook wel iets van het beroemde dorp zien. Uiteindelijk parkeerden we onze minibus voor Shrieves House waar we een ghosttour deden. Een uur lang werden de meest gruwelijke verhalen verteld over de personen die in dit huis leefden. Na een intensieve trainingsdag was het lastig om onze aandacht erbij te houden wat uiteraard door de gids niet erg werd gewaardeerd. Tijd om op zoek te gaan naar een restaurantje. Bij Marlowe’s hebben we lekker en gezellig getafeld en naderhand hebben we nog geborreld bij The Bell’s.  Fijn dat je met collega’s van gedachten kunt wisselen over je beroep. Daarnaast is het ook nog eens heel gezellig!

 

Donderdagmorgen zijn we meteen aan de slag gegaan met de paraffine wax. Paraffine aanbrengen is een kunst op zich. Vandaar dat we deze eerst aanbrachten op onze hand. De paraffine kan ook aangebracht worden op het decolleté, gezicht, handen of voeten. Tijdens de gezichtsbehandelingen die we deze ochtend gaven werd het toegepast op het gezicht. Een precies karweitje en hoe voorzichtig ik ook was, de paraffine vloeide in een ooghoek. Geen paniek. De paraffine moest even stollen en kon hierna zonder problemen verwijderd worden. Nadat iedereen een heerlijke gezichtsbehandeling had gehad vervolgde Jane de ochtend met een rugbehandeling bij Henry. Door gebruik te maken van borstels kun je dode huidcellen verwijderen waarna je olie in masseert. Dit werd gecombineerd met een moddermasker in het gezicht. Geen massage, maar een voedende en hydraterende behandeling.

Het leuke van de producten van Jane Scrivner is dat je steeds weer een nieuwe behandeling kunt maken. Geen enkele behandeling hoeft hetzelfde te zijn en kan worden aangepast aan de wensen van de klant. Moddermaskers, hotstones, coldstones, paraffinemaskers en alle producten worden opgebracht met een kwast. Warmte en kou worden afgewisseld en de Orb is een onmisbaar apparaat tijdens de behandelingen. De klant wordt in de watten gelegd; dikke kussens onder de benen en een kussen onder het hoofd en ook nog eens warm ingepakt in super zachte handdoeken.  

 

Hierna zat de training erop. De salon werd weer teruggebracht in de oorspronkelijke staat en de middag werd benut om Stratford-upon-Avon nogmaals te bezoeken. Als echte toeristen dwaalden we door het dorp ondertussen foto’s nemend van het geboortehuis van Shakespeare. We bekeken de narrow boats in de sluizen en aten scones met clotted cream en aardbeienjam. Ook gingen we op zoek naar producten die we kunnen gebruiken tijdens  de Jane Scrivner behandelingen. Nadat we cadeautjes voor Henry en Xandra hadden gekocht als dank voor de perfect georganiseerde week zijn we teruggegaan naar The Bell voor ons laatste diner met Jane. Als verrassing kregen we van Jane een mooi ingelijste certificaat als bewijs van deelname aan haar training en een doos koekjes ter ere van de geboorte van het onlangs geboren Britse prinsesje Charlotte. Na een fotosessie van elk van ons met Jane en de uitgereikte certificaten hadden we een prima diner. Een mooie afsluiting van een fantastische week met fijne mensen.

 

Vrijdag 8 mei zijn we nog éénmaal langs Jane gegaan waar we nog foto’s van de salon mochten nemen. Daarna zijn we naar Chipping Camden gereden, een mooi dorpje in de nabije omgeving. Na een rustige wandeling en koffie met taart zijn we weer teruggereden naar Dover voor de overtocht met de boot. Voor de meeste mensen was het na middernacht voordat ze thuis waren. We waren het er allemaal over eens dat we graag een vervolg willen geven aan de Jane Scrivner dagen. Het waren inspirerende dagen en in een informele sfeer konden we van gedachten wisselen met fijne collega’s. Ik wil Jane Scrivner bedanken voor haar meerdaagse training. Zij is gepassioneerd met haar vak bezig en ze staat dicht bij de mensen die haar producten professioneel gebruiken. Dit geldt zeker ook voor Xandra en Henry van Steenis van Spa Treatments, Ik wil hen bedanken voor de goed georganiseerde week. Zij hebben een fijne sfeer gecreëerd in de groep en staan open voor de mening van hun depositairs. Hun inbreng wordt gewaardeerd en dat voel je.

 

Hartelijke groeten van Geraldine Joziasse

Schoonheidssalon [ ti sento ]