Jane Reis 2019

Klik hier om in te schrijven voor de Jane Reis!

Heel hartelijk dank voor je belangstelling voor onze ‘Jane-reis’!

Hieronder volgt meer informatie, lees het zorgvuldig door en laat ons weten of je definitief mee wilt. Allereerst: pas als je betaling binnen is, is je inschrijving definitief. En: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, vol is vol!

Heeft u weleens eerder de Jane Reis meegemaakt en heeft u interesse in een gevorderde dag? Neem contact met ons op en bij veel interesse, organiseren wij ook een gevorderde Jane Reis. 

We halen jullie op op een van tevoren afgesproken plek en tijd. We gaan met een personenbusje naar Calais in Frankrijk, waar we overvaren naar Dover.  

Na aankomst in Dover rijden we naar het bedrijf van Jane in Stratford, we stoppen onderweg om koffie te drinken bij BC Softwear. Daarna rijden we verder naar Stratford, waar we verblijven in The Bell. www.thebellald.co.uk  De prijs is gebaseerd op een tweepersoonskamer. Wil je een eenpersoonskamer, dan wordt er een toeslag in rekening gebracht. 

In de avond hebben we een diner samen met Jane, daarna worden jullie naar het bedrijf van Jane gebracht om daar gedurende drie dagen cursus te krijgen over diverse massagetechnieken en producten. Tussendoor is er nog tijd voor leuke activiteiten en er is die week ook ruimte om de sfeer te proeven van Stratfort-upon-Avon, de geboorteplaats van William Shakespeare. Een uitgebreid ontbijt wordt elke ochtend in The Bell aangeboden, de lunch wordt tijdens de cursus verzorgd en het diner is voor eigen rekening met uitzondering van de eerste dag. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen. Weer in de ochtend vertrekken we weer naar Nederland en worden jullie teruggebracht naar de plaats waar we jullie hebben opgehaald. 

De totaalprijs is 548 euro Excl. BTW (op basis van tweepersoonskamer) dit is incl. vervoer boot + auto, The Bell incl. ontbijt, lunch, 1 diner, cursus van 3 dagen.  Er dient zo snel mogelijk te worden betaald. *Pas na ontvangst van het totale bedrag is de reservering definitief* 

Er is veel belangstelling, dus schrijf snel in – er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Doordat we met een personenbusje reizen, is er niet veel plaats voor bagage! Nog meer weten? Neem contact met ons op! We gaan er een topweek van maken!

Betaling op rek nr. NL71RABO0323148166 Spatreatments ovv Jane reis+naam

 

We hopen u te zien!

 

Spatreatments team

Ervaringen Jane Reis

Ervaringen Jane Reis