College › Dr. E. Voss

Klik hier om direct in te schrijven!

Product training

De producten van Dr. E. Voss zijn vrij van conserveringsmiddelen, emulgatoren, siliconen en ethoxylaten. Daardoor vormen ze een behandeling die in harmonie is met de natuurlijke eigenschappen van de huid. Er wordt gewerkt met hoge concentraties met actieve ingrediënten. Wetenschappelijk onderbouwd en met het beroemde LMS en het LIA concept (door licht veroorzaakte veroudering). Uiteraard zonder dierproeven en vrij van microplastics.

Op de product training wordt de filosofie besproken van Dr.E.Voss, de ingrediënten en toepassingen en behandelprotocol. Hieronder wordt een korte toelichting gegeven van de cursussen.

Zuren & fruitzuren

Op de training leer je hoe te werken met de Toppeel en de fruitzuren van Dr.E.Voss.

Microneedling

Hoe gebruik je de Dr.E.Voss Needling Pen? Leer alles omtrent needling, incl. de nieuwste smoothy behandeling met gebruik van nanoneedling.

Masker workshop

Deze workshop van Dr.E.Voss maskers houdt in dat je leert werken met verschillende soorten maskers, structuren en het toepassen hiervan. Je maakt zo kennis met 17 maskers die je kunt gebruiken in vele soorten behandelingen en ook kan verkopen.

Kosten

Producttraining
1 dag incl lunch
10.00 tot 16.30 uur gratis

Toppeel & fruitzuren
1 dagdeel
13.00 tot 16.00
gratis bij aanschaf startpakket

Microneedling
1 dagdeel
13.00 tot 17.00
gratis bij aanschaf startpakket en Needle Pen

Masker workshop 
1 dagdeel
13.00 tot 16.00 uur
gratis bij aanschaf pakket