Training Brow Lamination

Klik hier om direct in te schrijven!

Meer weten over Brow Lamination

Wil je de stand van de wenkbrauw haren veranderen en zo een nieuwe vorm geven, waardoor de wenkbrauwen een krachtige look krijgen die weken standhoudt, dan is brow lamination de oplossing. Bij Brow Lamination worden de wenkbrauwen doormiddel van speciale lotions gevormd en in gewenste positie gefixeerd. 
Door de inwerking van speciale werkstoffen in de lotions krijgen de wenkbrauwen meer glans en volume. Brow Lamination is geschikt voor iedereen die ontevreden is met eigen wenkbrauw vorm of een verkeerde wenkbrauw vorm heeft. Ook kan Brow Lamination worden ingezet bij een wilde en storende haar groei en bij onvoldoende volume van de wenkbrauw. Voor iedereen die tijdgebrek heeft voor het dagelijks stylen van de wenkbrauwen is Brow Lamination de uitkomst.

Inhoud cursus Brow Lamination

We beginnen met de theorie, alles wordt uitgelegd en besproken. U ontvangt een werkboek waar u zelf aantekeningen in kan maken. Na de theorie gaan we verder in de praktijk. U gaat dan zelf de behandeling uitvoeren onder begeleiding van een van onze trainsters. Na het volgen van de cursus ontvangt u een certificaat en kunt u de spullen aanschaffen om de behandeling uit te voeren. De training duurt een dagdeel en kost € 149,- excl. BTW. Ook is het mogelijk om de Brow Lamination cursus te volgen en aansluitend de Wimperlifting cursus. De combinatie training kost € 275,- excl. BTW. Hieronder staan de cursus data weergeven. U kunt zich inschrijven voor één cursus of voor beide cursussen.

Cursus data: 

Wordt binnenkort bekend! Mocht je al iets willen weten over onze mogelijke jaarplanning, neem dan contact met ons via de contactpagina

Wil jij graag de cursus online doen in jouw eigen tempo? Klik dan hier!